Igazi sztár járt a szolnoki Beer & Burgersben

Megosztás

Nem akárki járt a Mártírok útján található Beer & Burgersben: az Anti Fitness Club korábbi énekese, az Artisjus, Fonogram és Petőfi Zenei Díjas Molnár Tamás tette tiszteletét egy finom hamburger erejéig. Molnár a korábbi zenekara feloszlása után 2022 novemberében robbant be újra a köztudatba, a Majkával közös Azt beszélik a városban című számukat tízmillióan tekintették meg a YouTube-on.

„Nálunk járt sokunk tini korának sztárja, az egykori Anti Fitness Club énekese, Molnár Tamás. (…) Megtisztelő, amikor egy-egy ismert személy is a Beer&Burgers hamburgereit fogyasztja” – írták közösségi oldalukon.

Az Anti Fitness Club korábbi frontembere mindössze tizennégy éves volt, amikor a zenekart megalapították. Négy nagylemezük jelent meg, az ország legnépszerűbb fiatal pop-rock együtteseként ismerték meg őket. Első szólóalbuma 2022-ben jelent meg.

Az énekes-dalszerző bizonyára jól döntött a Beer & Burgers-szel, október elején a Szol24 is megkóstolta a leghíresebb hamburgerüket, a híres – és emellett nagyon ízletes – Alabamát, közben pedig Ötvös Béla tulajdonost kérdeztük az inspirációjáról, a vendéglátás jelenlegi helyzetéről és a jövő terveiről.

A megfontolt márkaépítés nem véletlen, Béla hosszabb távú célja egy franchise kialakítása, 10-15 étteremmel, nagyobb üzemmel és gyártósorral.

Akkor úgy fogalmaztunk, az éttermeik sikere valószínűleg abban áll, hogy nem hajlandóak megalkudni az átlagossal, hanem törekednek az újdonságra, a különlegesre, helyi termelőktől vásárolva. A teljes cikket ide kattintva tudják elolvasni.

Kép: Beer & Burgers Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek